Dinnershow

Fanfare St. Oda bestaat dit jaar 100 jaar, ook heeft de fanfare al 100 jaar lang zaal ’t Anker als clublokaal.  Als tweede onderdeel van de festiviteiten, die verspreid over het jaar 2018 plaatsvinden, werd op zaterdag 14 april een dinnershow georganiseerd. Dit in samenwerking met Frank Welten van partycentrum/catering De Lekkernij ’t Anker.

De gasten werden vanaf 18.00 uur ontvangen en konden via de rode loper en onder begeleiding van doedelzakmuziek de feestzaal binnengaan. Hierna werden zij door een gastheer/vrouw naar de tafel gebracht. Zowel de grote zaal als de zonnezaal waren helemaal gevuld met mooi gedekte tafels.

Na een welkomstwoord door voorzitter Frans Janssen werd er een toost uitgebracht op 100 jaar St. Oda en op 100 jaar repetitielokaal ’t Anker. Hierna konden de gasten genieten van een heerlijk 6-gangen diner. Tijdens het diner werd door Jass en Dana & Freek, die beurtelings optraden in de grote zaal en zonnezaal, achtergrondmuziek gemaakt en vertoonde een goochelaar zijn trucs aan alle tafels. Tijdens de afsluitende koffie/thee kregen alle gasten, dankzij de medewerking van enkele lokale ondernemers, een goody-bag mee naar huis.

Zo’n avond kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de inzet van een heleboel vrijwilligers. Deze vrijwilligers, de helpers in de bediening, de helpers in de keuken bij Frank en het organisatiecomité, werden aan het einde van de avond, onder een daverend applaus van de aanwezige gasten, door de voorzitter bedankt voor hun inzet.

Gezien de vele aanwezigen bij de after-party en de vele positieve reacties en opmerkingen kunnen we terugzien op een zeer geslaagd evenement. Van velen die huiswaarts gingen kwam dan ook de vraag: ‘doen jullie dit volgend jaar weer?’ Een dergelijk evenement is zeker voor herhaling vatbaar, al zal dat niet meteen volgend jaar zijn.

Voor foto’s van deze geweldige avond, klik hier!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.