Geef je op voor Merselo Maakt Muziek

Fanfare St.Oda organiseert ieder jaar Merselo Maakt Muziek. Dit jaar zal het plaats vinden op zaterdag 23 maart vanaf 18.30 uur in zaal ’t Anker.

Met Merselo Maakt Muziek wordt aan iedereen de mogelijkheid gegeven zijn muzikale talenten te laten zien op een bescheiden podium midden in ons eigen dorp Merselo. Dit kan worden beoordeeld door een jury als je dit op prijs stelt. Dus speel je bugel, gitaar, keyboard, drums enz. of kun je heel mooi zingen… Nu is het je kans!!!!

Geef je op om mee te doen aan Merselo Maakt Muziek. Leeftijd, grootte, kwaliteit is niet belangrijk. Bij deze gelegenheid kun je jezelf of je muzikale groepje aan de Merselose gemeenschap laten zien. Gaaf toch om een keer te kunnen optreden en niet alleen maar op je slaapkamer te oefenen?

Jeugdleden en leden van de drumband en fanfare van St.Oda zullen sowieso deelnemen omdat het ook een voorbereiding is op het solisten & ensemble festival welke dit jaar op 30 en 31 maart in Oostrum wordt georganiseerd. Je bent dus niet alleen!

Wij zijn op zoek naar talenten in Merselo die wij nog niet kennen. Beginners mogen ook meedoen, je hoeft echt niet aan het conservatorium afgestudeerd te zijn. Speel je een leuk lied op je blokfluit, je basgitaar of hebben jullie een te gekke band? Geef je dan nu op voor Merselo Maakt Muziek. Iedereen mag mee doen, jong en oud! Kortom, iedereen is welkom.

Opgeven voor 23 februari 2019 per mail naar secretariaat@stodamerselo.nlNa opgave nemen wij contact met je op om na te gaan wat je gaat doen en wat je nodig hebt. Ook krijg je dan verdere informatie over Merselo Maakt Muziek.

Dus geef je op, dan maken we er samen een leuke, muzikale avond van.

De werkgroep Merselo Maakt Muziek bestaat uit: Frans Janssen, Marcel Janssen, Ruud Kessels, Arno Poels, Wilbert Heldens. Bij vragen mag je gerust een van hen benaderen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.