Solisten- en Ensemble Festival 2019

Afgelopen weekend, zaterdag 30 en zondag 31 maart, vond het Solisten- & Ensemble Festival plaats in Gemeenschapshuis D’n Oesterham in Oostrum, de thuisbasis van Muziekvereniging SMT Oostrum. Veel jeugdleden van fanfare St. Oda hebben meegedaan aan dit Festival en de resultaten hiervan zijn echt geweldig!!

Op zaterdag was het eerst de beurt aan de slagwerkers van onze vereniging. Dit jaar bleef het niet alleen bij optredens op de kleine trom, maar Tom Janssen deed zelfs mee op een drumstel! Alle slagwerkers werden beoordeeld door Rob Janssen. Voor de blazers ging het op zondag pas van start. Zij werden gejureerd door Ad Lamerigts. De blazers van onze vereniging deden niet alleen als solisten mee, maar er kwam ook een kwartet voorbij. Super hoe zij samen muziek maken en willen laten horen wat ze kunnen, én zoals ze zeggen: samen is leuker dan alleen!

Wij zijn hartstikke trots dat zoveel jeugdleden van onze vereniging mee hebben gedaan aan dit festival. Het muzikale talent wat onze jeugdleden hebben, is al terug te horen binnen onze geweldige jeugddrumband en het jeugdorkest!!

Iedereen die dit weekend mee heeft gedaan, chapeau!! Jullie mogen super trots zijn dat jullie op het podium hebben durven staan en dan ook nog met zulke prachtige resultaten naar huis konden gaan! Gefeliciteerd!!!!

Tim van Genugten84 puntenSanne Kessels88 punten
Rob Kessels81 puntenMarte Aarts89 punten
Mike van Meijel86 puntenDion Nellen89 punten
Nick van Meijel83 puntenSten Nellen86 punten
Mike Willems82 puntenIlko Janssen84 punten
Imke Wilms81 puntenAnne Janssen88 punten
Tom Janssen86 puntenGiel Poels88 punten
Thijs Peeters86 puntenIsa, Anne, Ilko & Giel88 punten
Edith Heldens84 puntenEline Janssen83 punten
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.