Eindejaarsconcert

Zondag 18 dec. geeft Fanfare St. Oda uit Merselo een Eindejaarsconcert.  We zijn blij dat dit na drie jaar weer kan plaatsvinden. In het verleden hielden we aan het einde van het jaar een Kerstconcert. Hierbij hoort natuurlijk kerstmuziek. Maar als je elk jaar kerstmuziek speelt, verval je al snel in herhaling van te spelen nummers. Daarom hebben we er een aantal jaren geleden voor gekozen om voortaan geen Kerstconcert meer te geven, maar een Eindejaarsconcert. Kerstmuziek mag natuurlijk niet ontbreken, maar het heeft niet meer de hoofdrol. Dit jaar spelen we naast een aantal kerstnummers ook o.a. muziek van Coldplay en de (eerste) Harry Potter-film.

Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor de Grote Kerk in Venray. In de periode waarin de dagen korter en donkerder worden is de kerk een sfeervolle locatie om een concert te houden. Helaas heeft de kerk in het ‘eigen’ Merselo, ondanks dat deze onlangs is opgeknapt, te weinig plaats om een dergelijk concert te houden. De fanfare, onder leiding van dirigent Maarten Rijs, heeft nu dan ook gekozen om het concert te organiseren in de Sint Petrus Banden kerk te Venray.

Het concert begint om 14.00 uur en de entree is gratis. U bent van harte welkom om met ons het jaar muzikaal af te sluiten!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.