Nienke van Dijck Nederlands Kampioen 5e divisie

Afgelopen zaterdag 10 juni vonden de Nederlandse Kampioenschappen voor solisten en ensembles plaats in Maarheeze. Dit werd georganiseerd vanuit de KNMO (Katholieke Nederlandse Muziek Organisatie) en stond in het teken van show, mars en percussie.

Deze kampioenschappen werden gejureerd door Anno Appelo en Leon Camp. Om Nederlands Kampioen te worden moet je minstens 85 punten behalen. Nienke van Dijck heeft deelgenomen in de 5e divisie in de sectie multi percussie. Ze haalde maar liefst 90 punten en is daarmee ruimschoots kampioen geworden!! Van harte gefeliciteerd Nienke!

Voor slagwerkdocent Bart Jeuken was het een geslaagd kampioenschap. Naast Nienke werden meerdere leerlingen van hem Nederlands Kampioen in verschillende divisies. Gefeliciteerd allen!!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.