Kermisconcert met andere dirigent en nieuwe instrumenten

Dirigent Maarten Rijs heeft een tijdje terug besloten om te stoppen als dirigent bij de fanfare. Na ruim dertien jaar is het goed voor dirigent en fanfare om een “frisse wind” door de fanfare te laten waaien. Daar heeft Maarten gelijk in.
Als vereniging zijn wij heel dankbaar voor wat Maarten ons in die lange periode gebracht heeft en wij zullen nog een keer officieel afscheid van Maarten nemen.

Om rustig naar een nieuwe dirigent uit te kunnen kijken, hebben we besloten om een tijdelijke dirigent te benoemen. Geert Jacobs uit Leunen wilde dit voor ons doen en hij zal ook het kermisconcert dirigeren.
Samen met Geert, zangeres Lisette en een combo zal de fanfare er een mooi concert van maken.
Wij  hebben er met zijn allen veel zin in!

Begin dit jaar hebben de leden van de drumband aangegeven dat zij meer willen gaan doen met melodische slagwerk. Vorige maand zijn een aantal nieuwe instrumenten aangeschaft: een marimba , xylofoon en klokkenspel.
De laatste maand hebben de leden van de drumband hard gerepeteerd om tijdens het kermisconcert tenminste één nieuw werk te laten horen op hun nieuwe aanwinst. Laat u verrassen en kom luisteren!

Iedereen is van harte welkom op zondag 25 juni op het kermis terras bij café Den Tommes!!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.