Jubilarissenconcert

Op zondag 8 oktober vond het jubilarissenconcert van de fanfare en drumband van Fanfare St.Oda Merselo plaats. Op deze avond werd aan de jubilarissen een concert aangeboden. Hierbij kon iedereen alvast genieten van een voorproefje op ons eindejaarsconcert ” Oh What a Night! ” wat op zaterdag 9 december in Schouwburg Venray plaatsvindt.

De drumband opende het concert met 3 verrassende nieuwe nummers van bekende artiesten. Zij speelden daarbij ook op de onlangs aangeschafte concertmarimba, xylofoon en klokkenspel. Daarna speelde de fanfare hun eerste concert onder leiding van nieuwe dirigent Hans Thijssen. De luchtige en herkenbare nummers met hier en daar een solist, werden enthousiast ontvangen.

Vervolgens was het tijd om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Voorzitter Frans huldigde als eerste de 8 jubilarissen die 10 (of inmiddels 11 of 12) jaar lid zijn. De 10-jarig jubilarissen waren: Amber van Meijel, Steffi de Backer, Dion Nellen, Eline Janssen, Loes Cornelissen, Anne Janssen , Giel Poels en Ilko Janssen. Een hele prestatie voor jeugdigen om zo lang lid te zijn van en (muziek)vereniging. Wij zijn daar uiteraard erg blij mee!

Daarna werden twee jubilarissen gehuldigd die al 40 jaar lid zijn. Marielle Rieter is een bescheiden en trouw lid, die ook achter de schermen veel werkzaamheden verricht. Onder andere voor de website. Ook Frank Janssen treedt niet graag op de voorgrond, tenzij hij gevraagd wordt om een solopartij te spelen wat hij fantastisch kan.

Gefeliciteerd allen! Wij hopen dat alle jubilarissen nog lang in goede gezondheid deel uit blijven maken van onze vereniging!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.