Algemene informatie

De drumband is een onderdeel van Kerkelijke Fanfare St.Oda uit Merselo en zodanig ook aanwezig bij optochten, serenades en regelmatig bij concerten of uitvoeringen van de fanfare.
Tevens verzorgt de drumband eigen concerten, waarbij meestal ook gebruik wordt gemaakt van percussie instrumenten.

Iedere vrijdag repeteert de drumband van 19.30 tot 21.30 uur aan de Laagheidseweg 22 in Venray. De drumband staat onder leiding van instructeur Jop Janssen.
De repetities worden gehouden op het volgende adres: Laagheidseweg 22 Venray.

Nieuwe leden, die niet in staat zijn om noten te lezen, worden opgeleid binnen de vereniging. Dit is in handen van instructeur Jop Janssen.

Ook hebben wij een drumbandcommissie die in overleg met bestuur de zaken binnen de drumband regelt. Voor meer info betreffende deze commissie zie tabblad St.Oda – Commissies.

Iedereen kan lid worden van de drumband. De trom, lesmateriaal en het tenue worden door de fanfare in bruikleen gegeven. Heb je interesse? Kom eens kijken bij een uitvoering of tijdens de repetitie! We vinden het fijn als je voor een repetitiebezoek van te voren even telefonisch contact opneemt met Lambert Michels (0478-546724). Je bent altijd van harte welkom!

Comments are closed.